13 - خمیر مارزیپان Marzipan

Marzipan
خمیر مارزیپان
خمیر مارزیپان از پودر بادام زمینی وشکر واسانس بادام تهیه می شود عمدتا برای صاف کردن سطح واطراف کیک استفاده می شود. خمیر مارزیپان به سه روش تهیه می شود.

مارزیپان ساده
این مارزیپان آسان وسریع تهیه می شود دقت کنید در موقع ماساژ دادن خمیر به روغن پس دادن نیفتد.

مواد لازم برای 500 گرم مارزیپان.
- پودر بادام زمینی 250 گرم
- شکربهتر است کاستر شوگر باشد 125 گرم
- پودر شکر آیسنگ شوگرالک شده 125 گرم
- آبلیمو یک قاشق غذا خوری 5 میلی لیتر
- سفیده تخم مرغ یک عدد
- اسانس بادام چند قطره

طرز تهیه

شکر و پودر بادام زمینی را با هم در یک کاسه مخلوط کنید سپس وسط آن را باز کنید سفیده تخم مرغ و آبلیمو واسانس بادام را وسط کاسه بریزید کم کم با نوک انگشت شروع به مخلوط کردن کنید سپس پودر شکر الک کرده را روی سطح میز بپاشید و خمیر را روی آن ماساژ بدهید تا اینکه خمیر یک دست و بدون ترک بدست آید برای نگهداری باید در قوطی درب دار یا ورق سلفون پیچید می توان از رنگ های خوراکی برای رنگ کردن مارزیپان استفاده کرد.

No comments: